STSS: Zakazana “velika” Skupština svih klubova Srbije!

Stonoteniski savez Srbije oglasio se nakon održane redovne Skupštine STSS u Zrenjaninu 20. marta.

Skupština stonoteniskog saveza Srbije koju je za 20. mart zakazao predsednik Aleksandar Karakašević, održana je u Zrenjaninu.

Prve informacije nakon Skupštine osvanule su na sajtu STSS. U nastavku je Karakaševićevo obaveštenje:

Održana je redovna skupština STSS u Zrenjaninu dana 20.3.2019. Skupština je usvojila finansijski izveštaj STSS za 2018. godinu i finansijski plan za 2019. Generalni sekretar Goran Kocić podneo je ostavku. Odlučeno je da se Skupština svih klubova Srbije održi 5. maja 2019. godine i da se Skupštini predloži novi Statut sa odredbom “jedan klub – jedan glas”.

Objavili smo detaljan izveštaj sa Skupštine u Zrenjaninun. Kliknite OVDE da otvorite članak. 

Važno obaveštenje – ukida se mogućnost ostavljanja komentara na portalu stonitenis.org

Na objave portala stonitenis.org koje sadrže informacije o političkim dešavanjima u stonom tenisu, više nije moguće ostavljati komentare.

U prethodnom periodu, posetioci portala koji su ostavljali komentare, često su koristili imena i prezimena drugih lica i na taj način učestvovali u diskusiji, što je ta lica dovodilo u nelagodne situacije. Takođe, znajući da je anonimnost zagarantovana, određeni broj posetilaca to je koristio za vređanje drugih lica kroz komentare.

Mogućnost komentarisanja ukinuta je do daljnjeg. Portal stonitenis.org trenutno razvija sistem po kome ostavljanje komentara neće biti anonimno. O datumu kada će pomenuti sistem biti aktiviran, posetioci portala će biti obavešteni.

Komentarisanje na objavama svake druge vrste (npr. sportski rezultati) i dalje je moguće.

Komentarisanje koje nije anonimno, moguće je na našoj Fejsbuk stranici. Link objave za ovaj članak nalazi se OVDE.