BITI ILI NE BITI? Počinje finale plej-ofa Super lige

Stonoteniseri Banata i Radničkog, odnosno, igračice Novog Sada i Obilić-Aleve, započinju finalnu borbu za šampiona Super lige. Prvi meč je 27. maja, revanš 29. maja, a eventualna majstorica 31. maja kod žena i 2. juna kod muškaraca.

Nastavak dominacije, ili?
Radnički poslednja prepreka (foto: ilovezrenjanin.com)

Banat će u ponedeljak od 20:00 časova biti domaćin novosadskom Radničkom u zrenjaninskoj Kristalnoj dvorani gde ih očekuje najteži meč na putu ka odbrani titule u dosadašnjem delu sezone. Odlična ekipa iz Novog Sada teško se može smatrati favoritom, ali reći da Radnički nema šanse, naročito posle maestralne pobede nad Stenesom u polufinalu, bilo bi daleko od objektivnog.

Dva dana kasnije, 29. maja od 16:00 u stonoteniskoj sali Spensa, jedna od dve ekipe imaće prvu meč loptu. Ukoliko bude 1:1, plej-of se vraća u Zrenjanin na majstoricu, u nedelju 2. juna od 18:00.

”Da se prošla godina ne ponovi!”

Dobro poznati rivali, Novi Sad i Obilić-Aleva, prvi finalni meč igraju u ponedeljak od 18:00 časova u maloj dvorani Spensa u Novom Sadu.

Ligaški stonoteniski meč prvi put u maloj sali Spensa (foto: STK Novi Sad)

Obe ekipe pojačane su u odnosu na prošlu sezonu, ali ubedljivo dobijen susret iz regularnog dela daje status blagog favorita aktuelnim šampionkama. Evo šta kažu predstavnici novosadskog kluba povodom promene sale:

U stonoteniskoj sali ne bismo mogli da primimo sve zainteresovane. Vlada ogromno interesovanje, pa očekujemo najmanje 500 gledalaca. Ujedno, to će biti generalna proba pred nastup našeg kluba u evropskom klupskom takmičenju budući da smo evropskoj federaciji uputili prijavu za organizaciju jedne od grupa Kupa Evrope. U ETTU već su dobro upoznati sa našim organizacionim kapacitetima. Pre dve godine dobili smo javnu pohvalu na početnoj stranici sajta evropske federacije, a ko zna možda ćemo, ako zavredimo i kvalitetom, jednog dana biti domaćini fajnl fora i boriti se za evropsku titulu – kaže predsednik Dan Fracile.

Revanš je 29. maja od 19:00 časova u sportskoj sali u Banji Kanjiža, gde će Obilić-Aleva biti domaćin. Podsećamo, sala u Novom Kneževcu oko koje se digla prašina, suspendovana je nedavno od strane Ministarstva unutrašnjih poslova.

Majstorica, ukoliko do nje dođe, igra se 31. maja od 18:00, a domaćin je Novi Sad.


Nagradna igra – klikni OVDE za sve informacije

Napiši komentar...