SERBIA OPEN: Poznati učesnici glavnog žreba, kreće borba za završnicu

Srbija će imati 11 predstavnika u glavnom žrebu čelendžera Serbia open u Kovilovu. Nakon kvalifikacija koje su završene drugog dana, broj domaćih igrača je skoro tri puta manji.

Dvorana u Kovilovu (foto: Facebook / GEWO Srbija)

Ipak, eliminacija velikog broja srpskih predstavnika na startu ovog čelendžera ne iznenađuje, s obzirom da je veliki broj igrača nakon dugo vremena dobio priliku za nastupom na turniru ITTF-a. Onima koji su dosta pokazali, sledi borba za najviši plasman.

Žene, za sada, uspešnije

Kovilovo očigledno dobro prija srpskim devojkama.

Njih sedam igraće glavni žreb, a u pitanju su Izabela Lupulesku, Monika Knežević, Dragana Vignjević, Aneta Maksuti, Sabina Šurjan, Tijana Jokić i Andrea Todorović. One u rundi od 64 započinju pohod na pobedničko postolje, dok će Pete Žolt, Marko Jevtović i Dimitrije Levajac isti zadatak imati u muškom delu.

U konkurenciji parova u igri su samo Marko Jevtović i Žolt Pete, odnosno, Izabela Lupulesku i Sabina Šurjan.

Kada je reč o U21 delu, Dimitrije Levajac i Aleksa Gacev igraće šesnaestinu finala, dok su Sabini Šurjan i Tijani Jokić sledeći mečevi već u osmini finala.

Raspored, rezultati i ostala dokumenta

Raspored 3. dana (3. maj)
Glavni žreb
Rezultati kvalifikacija
Generalni raspored (glavni žreb)
Uživo prenos (stolovi 1 i 2)

Snimci mečeva

Napomena: Pojedini linkovi ne vode direktno do onog što je istaknuto u natpisu, već je pri otvaranju linka potrebno uraditi dodatno podešavanje za željeni rezultat/spisak/raspored/prenos. Linkovi su sa sajta ITTF-a.

Napiši komentar...