Završeno Balkansko prvenstvo: Deset medalja za Srbiju

Muška i ženska juniorska reprezentacija Srbije osvojile su deset medalja na upravo završenom šampionatu Balkana u Skoplju.

Juniorska reprezentacija Srbije

Prvi deo Balkanijade Srbija je prebrodila osvojivši srebrnu medalju u muškoj ekipnoj konkurenciji, da bi individualno srpski reprezentativci došli čak do devet odličja.

Srebro u pojedinačnom juniorskom delu pripalo je Nemanji Đilasu, dok je u istoj konkurenciji Akoš Benke došao do bronze. Kod devojaka, medalja za treće mesto završila je kod Radmile Tominjak.

U igri parova Nemanja Đilas i Ognjen Stošić nisu se izborili za više od bronze, a kod ženskih parova isto odličje osvojile su Radmila Tominjak i Reka Bezeg, odnosno, Anđela Menger sa Bugarkom Ilijevom.

Najbliži tituli srpski igrači bili su u igri mešovitih parova, ali je zlato ipak izostalo. Vicešampioni Balkana su Nemanja Đilas i Reka Bezeg, a na nižem postolju sa bronzom našli su se Ognjen Stošić i Anđela Menger, kao i Jovan Jockov i Radmila Tominjak.

Klikom na OVAJ link pročitajte izveštaj sa ekipnog dela šampionata.

Zbog nepostojanja sajta Balkanske stonoteniske unije, nisu dostupni detaljni rezultati sa turnira. Izvinjavamo se našim čitaocima.

Napiši komentar...