Uspešno održan kamp mladih stonotenisera AP Vojvodine

Perspektivni mladi stonoteniseri sa teritorije Vojvodine uspešno su pohađali ovogodišnji kamp u organizaciji Stonoteniskog saveza Vojvodine.

Polaznike kampa posetili članovi nacionalnog tima. (foto: STSV)

Novi Sad bio je domaćin kampa koji je trajao od 20. do 26. avgusta. Iz STSV kažu da je kamp deo redovnog godišnjeg programa i da se slične aktivnosti u korist mladih igrača očekuju i tokom sezone. Između ostalog, vojvođanski savez poslao je talentovane igrače na turnir u Temišvaru što je još jedan pokazatelj ulaganja u nadolazeće generacije, kažu iz ovog Saveza.

Kamp su posetile i srpske reprezentativke Sabina Šurjan, Tijana Jokić i Radmila Tominjak, kao i selektor Slobodan Stojanov.

Trener na pripremama bio je Daniel Toađer koji je za naš portal izjavio:

Pripreme su protekle u najboljem redu. Deca su se maksimalno zalagala i ispunila su očekivanja, a uslovi su bili fenomenalni. Imali smo jedan mali problem sa 3 igračice koje su zbog stomačnog virusa morale da neposredno pre kraja kampa, napuste isti. Radilo se na tehničko-taktičkom delu s obzirom da se bliži početak sezone. Mogu reći da imamo perspektivu jer zaista imamo par dečaka i devojčica koji se izdvajaju.

 

Napiši komentar...