Nagradna igra

Pravila nagradne igre

Budi kreativan, sakupi lajkove i osvoji nagrade! Po prvi put, nagradna igra GEWO & stonitenis.org!

Slede detaljna pravila nagradne igre, molimo te da ih pročitaš pažljivo.

Šta prvo treba da uradiš?

Pošalji nam bilo kakvu stonotenisku fotografiju na kojoj se nalaziš, najkasnije do 10. juna. Pošalji i ime i prezime, a fotografija će biti prihvaćena ukoliko se uz tvoj lik, na fotografiji nalazi barem stonoteniski sto, reket, ili bilo koji drugi stonoteniski simbol. Fotografiju pošalji u inbox naše Fejsbuk ili Instagram stranice, ili putem mejla kontakt@stonitenis.org.

I šta onda?

Sve fotografije koje smo primili postavićemo u jedan album na našoj Fejsbuk stranici. Od 11. do 23. juna u ponoć, posetioci stranice moći će da lajkuju fotografije iz albuma. Fotografija sa najviše lajkova osvaja par najnovijih GEWO Nexxus Hard guma, a druga po broju lajkova lopticu sa potpisom prvog Olimpijskog šampiona iz 1988, Korejanca Jo Nam Kjua.

Broje se isključivo lajkovi. U krajnji rezultat ne ulaze ostale Fejsbukove reakcije (Love, Haha, Wow, Sad, Angry).

Bilo bi super da i ovo uradiš!

Ukoliko je jedan od rekvizita na tvojoj fotografiji iz GEWO porodice, konačnom broju lajkova biće ti uračunato dodatnih 10 lajkova.

Obrati pažnju i na ovo!

Jedna osoba može učestvovati samo sa jednom fotografijom. U nagradnu igru ulazi fotografija koja je prva poslata, a svaka sledeća na kojoj je ista osoba, neće biti prihvaćena. Korišćenje aplikacija za automatsko sakupljanje lajkova strogo je zabranjeno, a svako kod koga naš tim primeti korišćenje sličnih aplikacija, trajno će biti isključen iz ove, ali i iz svake sledeće nagradne igre.