O portalu

Dobro došli na stonoteniski portal stonitenis.org!

Stonoteniski portal stonitenis.org osnovan je avgusta 2014. godine. Glavna delatnost portala stonitenis.org je izveštavanje sa stonoteniskih događaja u Srbiji i u svetu. Nešto što je stonitenis.org uspeo da stekne za kratko vreme, jeste poverenje ljubitelja stonog tenisa u Srbiji, kojima je stonitenis.org postao glavni izvor informacija kada su u pitanju aktuelnosti bilo čega što se može dovesti u vezu sa stonim tenisom. Objektivno informisanje i ažurnost, glavni su uzroci toga da je stonitenis.org postao najposećeniji stonoteniski portal u Srbiji, na kome se u većini slučajeva nalaze ekskluzivne informacije, objavljene pre svih ostalih portala ili sajtova.

Budite naš dopisnik

Organizujete turnir, kamp, ili bilo šta korisno za stoni tenis? Želite da podelite nešto sa velikim brojem ljubitelja stonog tenisa? Želite da pomognete drugima? Putem portala stonitenis.org, za vaš turnir, kamp ili bilo šta drugo vezano za ovaj sport, saznaće veliki broj onih koji se bave stonim tenisom. Dovoljno je samo da nam pošaljete ono što želite da bude objavljeno na našem portalu, i to ćemo objaviti istog, ili narednog dana. Jedini izuzetak da ono što pošaljete ne bude objavljeno, jeste da vaš događaj pokriva manji region, ili manju oblast (na primer – opštinski ili okružni turnir).

Uslovi korišćenja

Portal stonitenis.org omogućuje vam korišćenje sadržaja koje je podložno dole navedenim Uslovima korišćenja. Uslovi korišćenja primenjuju se na sav sadržaj portala stonitenis.org.

Korišćenjem bilo kog dela portala stonitenis.org, kao i bilo kog sadržaja na portalu, smatra se da su korisnici upoznati sa ovim uslovima i svim rizicima koji nastaju korišćenjem ovog portala, te prihvataju da koriste sadržaj ove stranice isključivo za sopstvenu upotrebu i na vlastitu odgovornost.

Sav materijal na ovom portalu je zaštićen autorskim pravima i svaka neovlaštena upotreba može predstavljati kršenje Zakona o autorskom i srodnim pravima, Zakona o žigovima ili drugih zakona iz oblasti intelektualne svojine. Osim ukoliko je drugačije naznačeno na drugom mestu na ovom sajtu, sav sadržaj možete pregledati, kopirati, štampati ili preuzimati isključivo za ličnu, nekomercijalnu upotrebu i u informativne svrhe, pod uslovom da sve naznake o autorskim pravima ili drugim vlasničkim informacijama koji su sadržani u originalnom dokumentu zadržite u svim kopijama. Ne možete menjati sadržaj ovog sajta ni na koji način, niti ga reprodukovati ili javno prikazivati, izvoditi, distribuirati ili na drugi način koristiti u javne ili komercijalne svrhe. Ne uzimajući u obzir prethodno navedeno, bilo koji softver ili drugi materijal dostupan za preuzimanje ili korišćenje preko ovog sajta koji poseduje sopstvene uslove korišćenja ili licenciranja nalazi se pod zaštitom tih uslova. Ukoliko prekršite bilo koji od ovih Uslova, vaša dozvola za upotrebu sajta će biti povučena i bićete obavezni da odmah uništite sve sadržaje koje ste preuzeli ili odštampali.

Sadržaj koji preuzimate sa portala stonitenis.org i objavljujete na svojoj internet stranici, ili bilo gde na internetu, ne smete menjati ili prepravljati, već ste dužni da sadržaj podelite u originalnom obliku, neizmenjen, uz obavezno navođenje portala stonitenis.org kao izvora informacija. Nepoštovanje uslova korišćenja portala stonitenis.org rešavaće se putem suda, uz prethodnu opomenu koju portal stonitenis.org šalje onome ko ne poštuje autorska prava portala stonitenis.org.

Poslednji put ažurirano 01.01.2016.