fbpx

Politika kolačića

Generalne informacije

Zdravo, mi smo stonoteniski portal Stonitenis.org. Verovatno si ovde zato što si zainteresovan/a da saznaš više o tome kako koristimo kolačiće, web beacons i druge slične tehnologije. Kao deo naše posvećenosti održavanju visokog standarda transparentnosti u našoj Politici privatnosti, napravili smo ovaj vodič za objašnjenje tehnologija praćenja koje koristimo na našim web stranicama.

Samo da budemo jasni, naši sajtovi uključuju sve one koji su u našem vlasništvu i upravljaju pod imenom Stonitenis.org kao što je stonitenis.org.

Šta su kolačići, web beacons i slične tehnologije?

Tipično, postoje dve vrste tehnologija praćenja koje možemo koristiti na našim sajtovima:

Kolačići: ovo nije vrsta koju jedeš, zapravo su mala datoteka sa podacima koja je poslata sa servera na tvoj web pregledač ili mobilni uređaj koji je sačuvan u kešu ili mobilnom uređaju pregledača. Postoje načini kontrole tvojih kolačića i podešavanja da li želiš da prihvatiš ili odbaciš kolačiće (pogledaj koje su tvoje opcije ispod).

Jasni gifovi, web beacons, web bugovi: Ovo su sitne grafike sa jedinstvenim identifikatorom sličnim u funkciji kolačića, a koriste se za praćenje kretanja web korisnika između stranica i web stranica. Za razliku od kolačića koji se keširaju na računaru korisnika, jasni gifovi, web beacons i web bugovi su nevidljivo ugrađeni na web stranice i veličine jednog piksela.

Šta ćemo sa ovim tehnologijama?

Te tehnologije za praćenje koristimo u nekoliko opštih ciljeva kao što su:

  • Da dozvolimo našim sajtovima da pravilno funkcionišu;
  • Da shvatimo kako funkcionišu naši sajtovi i da primenimo bilo koja poboljšanja u performansama i našim uslugama;
  • Da bi poboljšali tvoje iskustvo na našim sajtovima i obezbedili funkcionalnost koja, na primer, znači da ne moraš ponovo unositi svoje podatke svaki put kada se uključiš na našim sajtovima;
  • Da sakupimo relevantne podatke koji nam pomažu u pružanju marketinga i reklamnog sadržaja relevantnog za tvoje interese.

Možda ćemo ponekad sarađivati sa trećim stranama koje mogu koristiti različite tehnologije praćenja kako bi pružile određene usluge na našim sajtovima, uključujući ciljani online marketing ili relevantne poruke na određenim delovima sajta. Ove službe trećih strana koriste kolačiće za anonimno prikupljanje podataka i omogućavaju im da prepoznaju tvoj računar ili mobilni uređaj svaki put kada posetiš bilo koji od naših sajtova. Ovi kolačići ne prikupljaju nikakve lične podatke. Anonimni podaci koje prikupljaju su odvojeni od ličnih podataka o vama kao korisnika.

Tvoje opcije kada su kolačići, web beacons i slične tehnologije u pitanju

Možeš promeniti postavke svog web pregledača kako bi održavao svoje preferencije kolačića. Koristi ove linkove da bi saznao/la više informacija o postavkama kolačića za ove zajedničke pregledače:

Takođe, možeš u bilo kom trenutku odustati od reklamnih kolačića trećih strana posetom ove stranice.

Imaj na umu da ako onemogućiš kolačiće, web beacons i slične tehnologije, možda će biti nekih funkcionalnosti koje neće raditi ili ne funkcionišu ispravno na našim sajtovima.

Ako imaš bilo kakvih pitanja o našim postupcima zaštite privatnosti, molimo kontaktiraj našeg šampiona privatnosti u pismenoj formi na adresi kontakt@stonitenis.org.

Najnovije vesti