fbpx

Politika privatnosti

Ova Politika privatnosti služi da objasni koje podatke prikupljamo o tebi i kako koristimo te podatke, kao i da ti pružimo sve druge bitne informacije u vezi sa tvojim podacima a u vezi pretraživanja na portalu Stonitenis.org.

Mi smo Stonitenis.org, stonoteniski portal koji izveštava o stonom tenisu u Srbiji i u svetu.

Na Stonitenis.org portalu funkcioniše Newsletter koji služi da čitaoci koji se prijave, odmah nakon što objavimo novu vest na portalu, dobiju poruku na email u kojoj se nalazi ta nova vest. Email adresu, ime i prezime koristimo isključivo kako bi osobi koja se prijavila poslali email. Obavezujemo se da email, ime i prezime ne prosleđujemo trećem licu. Te podatke koristimo isključivo u gore navedene svrhe (slanje email-a). Prijavljeni korisnik svakog trenutka može se odjaviti sa Newsletter-a tako što u poruci o novoj vesti odabere opciju ”Odjavi se sa Newsletter-a”.

Na našem sajtu nalaze se naši kolačići kao i trećih strana koji ti omogućavaju da na lakši nacin koristiš sajt i krećeš se po istom. Neki od tih kolačića se koriste i u svrhu analitike, plasiranja određenih reklama ili predlaganja određenih vesti. Prilikom prve posete sajtu, iskočiće ti obaveštenje o svim kolačićima koje koristimo, koje podatke oni uzimaju i u koje svrhe. Svi kolačići su svrtstani u sledeće kategorije: nephodni, za unepređenje rada sajta, marketing, statistika i ostali. Bez nepohodnih kolačića nije moguce pretraživati i koristiti naš sajt. Za sve ostale kolačiće, imaćeš mogućnost da li želiš da prihvatiš njihovo korišćenje ili ne. Ako ne prihvatiš da koristiš takve kolačiće to te neće onemogućiti da koristiš sajt, ali može uticati na funkcionalnost njegovog korišćenja. Detaljnije informacije se nalaze u našoj Politici kolačića koja će ti biti prikazana prilikom prve posete sajtu i na kojoj možeš izvštiti i pojedinačno podešavanje određenih kategorija kolačića koji nisu nepohodni.

Sva pitanja kao i zahteve u vezi sa tvojim podacima možeš poslati na mejl kontakt@stonitenis.org.

U svakom trenutku možeš uložiti prigovor u vezi sa obradom tvojih ličnih podataka ili nacionalnim telima za zaštitu ličnih podataka u tvojoj zemlji.

Stonitenis.org zadržava pravo da promeni ili modifikuje ovu Politiku. O važnim promenama i dopunama Stonitenis.org može obavestiti korisnike putem emaila ili objavljivanjem na portalu. Korišćenjem bilo kog sadržaja na Stonitenis.org portalu smatra se da si upoznat sa najnovijim pravilima o politici privatnosti i politici kolačića.

Najnovije vesti