fbpx

Politika privatnosti

Ova Politika privatnosti služi da objasni koje podatke prikupljamo o tebi i kako koristimo te podatke, kao i da ti pružimo sve druge bitne informacije u vezi sa tvojim podacima a u vezi pretraživanja i ostavljanja komentara na portalu Stonitenis.org.

Mi smo Stonitenis.org, stonoteniski portal koji izveštava o stonom tenisu u Srbiji i u svetu.

Na Stonitenis.org portalu funkcioniše Newsletter koji služi da čitaoci koji se prijave, odmah nakon što objavimo novu vest na portalu, dobiju poruku na email u kojoj se nalazi ta nova vest. Email adresu, ime i prezime koristimo isključivo kako bi osobi koja se prijavila poslali email. Obavezujemo se da email, ime i prezime ne prosleđujemo trećem licu. Te podatke koristimo isključivo u gore navedene svrhe (slanje email-a). Prijavljeni korisnik svakog trenutka može se odjaviti sa Newsletter-a tako što u poruci o novoj vesti odabere opciju ”Odjavi se sa Newsletter-a”.

Na Stonitenis.org portalu u okviru funkcije ostavljanja komentara na vesti na sajtu, Stonitenis.org omogućava korisnicima da ostave komentare na vesti na sajtu sa sadržajem koji sami definišu kao i pod imenom-pseudonimom koji sami određuju. Stoga u vezi ostavljanja komentara, u skladu sa tvojim pravom na slobodu istraživanja, sam biraš koje ćeš i da li ćeš svoje lične podatke učiniti dostupnim javnosti i da li ćemo mi uopšte imati tvoje licne podatke. Pored tih informacija u vezi sa komentarima koje ti učiniš javnim na našem portalu, mi prikupljamo i vreme i datum komentara kao i IP adresu sa koje je komentar postavljen.

Sve navedene podatke o tebi prikupljamo isključivo u svrhu omogućavanja pretraživanja našeg sajta i ostavljanja komentara na vesti. Samim pristupom sajtu i ostavljanjem komentara ti prihvataš Pravila komentarisanja kao i ovu Politiku privatnosti, koji su istaknuti na samom sajtu. Pored toga, tvoje podatke obrađujemo na osnovu našeg Legitimnog interesa da bismo otkrili i uklonili greške i tehničke probleme koji se mogu javiti u vezi sa pretraživanjem sajta. Takođe, tvoje podatke po istom osnovu možemo obrađivati i u slučaju eventualnih zloupotreba naloga kao i sprečavanja istih na komentarima. Ovo uključuje i blokiranje komentara koji krše naše Pravila komentarisanja i relevantne zakonske propise. Na kraju tvoje podatke možemo otkriti ili podeliti sa određenim državnim organima ako se to od nas zahteva na osnovu Zakona.

U vezi sa tvojim komentarima čuvamo samo određene informacije, koje smo dužni da čuvamo na osnovu Zakona tokom perioda koji je istim propisan kao minimalan period zadržavanja. S tim što tekst komentara ostaje sačuvan u online arhivi vesti zajedno sa tekstom vesti.

Na našem sajtu nalaze se naši kolačići kao i trećih strana koji ti omogućavaju da na lakši nacin koristiš sajt i krećeš se po istom. Neki od tih kolačića se koriste i u svrhu analitike, plasiranja određenih reklama ili predlaganja određenih vesti. Prilikom prve posete sajtu, iskočiće ti obaveštenje o svim kolačićima koje koristimo, koje podatke oni uzimaju i u koje svrhe. Svi kolačići su svrtstani u sledeće kategorije: nephodni, za unepređenje rada sajta, marketing, statistika i ostali. Bez nepohodnih kolačića nije moguce pretraživati i koristiti naš sajt. Za sve ostale kolačiće, imaćeš mogućnost da li želiš da prihvatiš njihovo korišćenje ili ne. Ako ne prihvatiš da koristiš takve kolačiće to te neće onemogućiti da koristiš sajt, ali može uticati na funkcionalnost njegovog korišćenja. Detaljnije informacije se nalaze u našoj Politici kolačića koja će ti biti prikazana prilikom prve posete sajtu i na kojoj možeš izvštiti i pojedinačno podešavanje određenih kategorija kolačića koji nisu nepohodni.

Sva pitanja kao i zahteve u vezi sa tvojim podacima možeš poslati na mejl kontakt@stonitenis.org.

U svakom trenutku možeš uložiti prigovor u vezi sa obradom tvojih ličnih podataka ili nacionalnim telima za zaštitu ličnih podataka u tvojoj zemlji.

Stonitenis.org zadržava pravo da promeni ili modifikuje ovu Politiku. O važnim promenama i dopunama Stonitenis.org može obavestiti korisnike putem emaila ili objavljivanjem na portalu. Korišćenjem bilo kog sadržaja na Stonitenis.org portalu smatra se da si upoznat sa najnovijim pravilima o politici privatnosti i politici kolačića.

Najnovije vesti