fbpx

Uslovi kupovine

U online prodavnici GEWO shop moguće je kupiti isključivo stonoteniske proizvode proizvođača GEWO.

U online prodavnici GEWO shop mogu kupovati isključivo korisnici iz Republike Srbije.

Porudžbina je obavljena kada korisnik dobije automatsko elektronsko obaveštenje na e-mail adresu koju je sam uneo. To elektronsko obaveštenje nije potvrda da je proizvod na zalihama i da je počela otprema proizvoda. Porudžbina će biti potvrđena putem novog e-mail obaveštenja o potvrdi porudžbine i telefonskim putem.

U slučaju da naručenog artikla nema na zalihama ili da porudžbinu nije moguće provesti zbog drugih razloga, korisnik će biti obavešten putem e-maila i telefonskim pozivom.

Kupac ima pravo da otkaže ranije zakazanu porudžbinu emailom na kontakt@stonitenis.org ili telefonskim putem na 0637213111. GEWO shop može porudžbinu odbaciti odnosno ne isporučiti robu ukoliko ustanovi da je došlo do zloupotrebe GEWO shop-a ili utvrdi da su podaci na porudžbini nepotpuni odnosno netačni. Prilikom naručivanja robe kupac potvrđuje da je bio upoznat sa opštim uslovima i da je posebno bio upozoren na opšte uslove.

Broj godina osobe koja obavlja porudžbinu nije ograničena.

Cene

Cene su izražene u evrima. Prilikom dostavljanja pošiljke (plaćanje pouzećem), korisnik plaća cenu u dinarskoj protivvrednosti na dan poručivanja robe.

Dostava

Prvog radnog dana nakon uspešno obavljene porudžbine, poručena roba biće vam poslata kurirskom službom. Porudžbina je uspešno obavljena onda kada za to dobijete obaveštenje putem e-maila i predstavniku GEWO usmeno (telefonskim putem) potvrdite porudžbinu. Korisnik plaća poštarinu, izuzev u slučaju kada je u opisu proizvoda ili akcije naznačeno drugačije. Cena poštarine nije fiksna i u proseku iznosi 250-300 dinara. Veća masa pošiljke povećava cenu poštarine.

Način plaćanja

Jedini mogući način plaćanja je plaćanje pouzećem radniku kurirske službe koji korisniku dostavlja poručenu robu.

Opšti uslovi

Upotrebom GEWO shop-a korisnici prihvataju objavljene opšte uslove. GEWO shop zadržava pravo pravo izmene ovih opštih uslova bilo kada i bez prethodnog obaveštenja. Sve promene opštih uslova su obavezujuće za korisnike.

Odricanje od odgovornosti

GEWO shop ne preuzima odgovornost za moguće posledice prilikom upotrebe internet stranice stonitenis.org i njenog sadržaja. GEWO shop zadržava pravo izmene sadržaja na internet stranici stonitenis.org bez prethodnog obaveštenja i ne preuzima odgovornost od mogućih posledica tih promena. GEWO shop će nastojati da prikaže najtačnije i najažurnije informacije, tako da moguće greške na stranici stonitenis.org s obzirom na cene, rokove isporuke, opise proizvoda i ostale informacije, ne isključuje i za njih ne preuzima nikakvu odgovornost.

Zaštita privatnosti

Podaci koje korisnik upisuje putem obrazca na stranici GEWO shop ili na neki drugi način (preko e-maila, telefona i dr.), su poverljivi i štitimo ih u skladu sa zakonskim odredbama. Lični podaci će biti upotrebljeni samo za namene za koje je korisnik dao svoju saglasnost. GEWO shop za prenos svih ličnih podataka korisnika koristi tehnologiju SSL (Secure Socket Layer), kojom se kodiraju sve informacije poslate sa porudžbenicom.